Anti-doping ‘vampirler’ eğitim grubunda Barselona’yı ziyaret etti

09.04.2020 0 Comment Blog

Anti-doping ‘vampirler’ eğitim grubunda Barselona’yı ziyaret etti

Barça’nın Eurobasket’i oynayan uluslararası oyuncular olmadan yüzleşmek zorunda kalacağı bir dizi maç: Navarro, Oriola, Heurtel, Seraphin, Hanga, Koponen artı girmediği için çıkış arayan bir Tyrese Rice kulüp planlarında.

Bu nedenle, Sito Alonso bu galada ilk takımdan yedi oyuncuya sahip olacak: Tomic, Vezenkov, Kurucs ve Marc Garcia’nın eklendiği yeni transferlerden üçü (Pressey, Sanders ve Moerman) ve sahip oldukları genç Barça B oyuncuları. sezon öncesi eğitime katılıyor: Muhafız Pol Figueras, Muhafız Aleix Font, gardiyan Arnas Velicka, forvet Sergi Martínez, Máxim Esteban ve Luka Samanic, Atoumane Diagné’nin pivotu. Bazıları sezon öncesi maçlarda Eurobasket uluslararası turnuvaların dönüşüne kadar çağrıları tamamlayacak.

Eurobasket’in eksikliğinden ayrı olarak, sito alonso, sakatlanan Pau Ribas ve Víctor Claver’a hala güvenemeyecek. 

Hazırlığın bu ikinci aşamasında iki kısa aşama planlanmaktadır. Biri 12-15 Eylül tarihleri ​​arasında Encamp’da (Andorra) ve diğeri Platja d’Aro’da – 21-24 Eylül tarihleri ​​arasında Eurobasket’e katılan oyuncularla birlikte.

Takvim

1 Eylül

Breogán – FCB Lassa (Lugo, 20:45)

3 Eylül (Anıt Quino Salvo)

Obradoiro – FCB Lassa (Vigo, 12.15pm)

8 Eylül

València Basket – FCB Lassa (Nantes, 17:30)

9 Eylül

FİNAL veya 3. ve 4. sıra (Nantes, 15:00 veya 12:30)

15 Eylül

FCB Lassa – San Lorenzo de Almagro (Balaguer, 20:30)

17 Eylül

FCB Lassa – Iberostar Tenerife (Monzón, 12.30)

24 Eylül

Daha telafi edilen bir Barça’nın yeni profili

Nacho Rodríguez: “Pirinçimiz yok”

FCB Lassa – UCAM Murcia (Platja d’Aro, 12.30)

Raheem Sterling, Manchester City tarihinde beşinci Premier Lig’i fethetmeyi başaran Pep Guardiola oyuncularından biridir. 23 yaşında, İngiliz futbolcu göksel takımın saflarında çok önemliydi ve kulüpteki üçünün en iyi sezonunu imzaladı. Rekorundaki yeni bir unvanı ile oyuncu, rahat bir yerde ve güzel havalarda ailesiyle birlikte kutlamaya karar verdi.

04/19/2018

12: 17’de CEST

Cristina Ofrecio (@cristinaofrecio)

İngiliz The Sun gazetesine göre, aşırı sol, oğlu Thiago ve nişanlısı Paige Milian ile Alicante’de geçirdiği tatilden yararlanıyor. Buna ek olarak, Jamaikalı futbolcu, Instagram hesabında, lüks bir Akdeniz otelinde küçük Thiago’in tadını çıkarırken göründüğü bazı görüntüler yayınladı.

Raheem Sterling, Pep Guardiola’nın yönetiminde yeniden katılmadan ve iki aydan kısa bir sürede İngiltere takımıyla Rusya’daki Dünya Kupası’na katılmadan önce lig şampiyonluğunun tadını çıkarıyor. Bu nedenle, birkaç hafta önce eşine evlenme teklif ettikten sonra, İngiliz futbolcu ‘hayatının kadını’ ve onun küçük nimetleriyle olabildiğince çok zaman geçirmek istiyor. 

Arjantinli kadın takımında bazı modeller tarafından küçümsenen öfke

Sterling, Akdeniz’deki Premier Lig’i kutluyor

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüleyin

PAIGE tarafından paylaşılan bir gönderi. (@paigemilian)

FC Barcelona takımı, Jan Gamper Sports City’deki AEPSAD (İspanyol Sporda Sağlığı Koruma Ajansı) temsilcilerinden bir ziyaret aldı ve ilk şablonun birkaç oyuncusu için kan ve idrar anti-doping kontrolleri sundular. .

04/19/2018

16: 13’te açık CEST

Spor İngilizcesi

Anti-doping ‘vampirler’ antrenman sahasında Barselona’yı ziyaret etti

Spesifik olarak, savunma oyuncusu Samuel Umtiti kan ve idrar testlerini geçerken, takım arkadaşları Ter Stegen, Piqué, Andrés Iniesta, Messi, Paulinho, Jordi Alba, Digne, André Gomes ve Vermaelen’e kan testleri yapıldı.

Barça, önümüzdeki Cumartesi günü Copa del Rey’in Sevilla ile oynayacağı final için hazırlık yapmak üzere Perşembe sabahı antrenmana geri döndü ve çıkan haberler arasında Ivan Rakitic’in eldeki müdahalenin ilk günlerini atlatmasının ardından geri dönüşü oldu. bir kemik kırığı ve yardımcı oyuncu Carles Aleñá’nın katılımı.

Ekip, son eğitim öncesi oturumunu, Ernesto Valverde’nin de olağan basın toplantısını yapacağı Cuma öğleden sonra gerçekleştirecek. Barça koçu, kupa finalinde yer almak için tüm kadroyu Madrid’e taşımayı planlıyor.

Manchester United’ın Belçikalı forvet oyuncusu Romelu Lukaku, patronun ‘The Guardian’ gazetesine yaptığı açıklamalardan dolayı Everton’un sahibi Farhad Moshiri’yi dava etmeye çalışacaktı ve futbolcunun bunu yaptığına dair güvence verdi. Annesine bir vudu mesajı yüzünden Everton için yenilenmemiş. “Chelsea onu sevdi. Ona sözleşmeli olarak ne teklif ettiğimizi bilseydin, buna asla inanmazdın https://gamblingprofessors.com/tr/casinoslot/ … Yenileme sözleşmesini imzalamak üzereyken, Romelu Afrika’ya hac yolculuğu yapmakta olan annesini aradı ve ona bunu söyledi. Chelsea’ye imza atmam gerektiğini söyleyen bir tür vudu görmüştüm. O andan itibaren hiçbir şey yapamadık, “diye açıkladı Moshiri İngiliz gazetesine.

01/10/2018

17:33 tarihinde CET

Alba Lopez

Şimdi, Everton’un sahibi bir dava riskine girer. En azından, koğuşunu savunma suçlamalarına karşı çıkan futbolcu temsilcilerinden birinin güvence verdiği şey bu: “Romelu’nun kararının vudu ile hiçbir ilgisi yok. Kendini bu tür inançlardan uzaklaştırıyor İzleyebileceğimiz adımları inceliyoruz. adli düzeyde. 

Lukaku “vudu yüzünden” Everton’dan ayrıldı

Lukaku, bir sedye ve oksijenle emekli oldu

“Romelu çok Katoliktir ve voodoo hayatının veya inançlarının bir parçası değildir. Everton’dan ayrıldıysa, bunun nedeni takıma veya Bay Moshiri’nin projesine güvenmemesiydi. Yenilememesi ve imzalaması için nedenler buydu. Daha sonra United ile. Kariyerinde bir adım daha atmak ve karar vermekte özgür olduğundan emin olmak istedi, “dedi Belçikalı oyuncunun temsilcisi.

Manchester City, Swansea ziyareti olabilecek soğuk tuzağı sakin bir zafere dönüştürdü ve Mancunianların kalıcı hakimiyetini hiçbir zaman sorgulayamayan Galliyi 0-4 yenerek.

13 Ara 2017, 23:12 CET

İş, iki kez Kevin de Bruyne, Sergio Agüero ve David Silva’nın golleriyle sağlandı. Kanarya bir kez daha yıldızdı, mükemmel akan ve melodisini susturacak hiçbir şey bulamayan bir orkestranın şarkı sesiydi.

21’in iki hedefi, blues’un çalıştığı ölümcül inceliği mükemmel bir şekilde gösterdi. Guardiola’nın getirdiği dört değişiklikten biri olan Bernardo Silva, ilkini yapmaktan sorumluydu. Silva’dan Silva’ya, Bernardo’nun merkezi gol atmak için David’i topuğuyla fırçaladı.

İkinci yarıda İspanyol, toplu bir oyunu yumuşak bir kıyma ile bitiren takımın üçte birine gol atacaktı. Silva’nın gösterisinin ortasında, De Bruyne’nin çekici bir serbest vuruşla ilk liderliği ikiye katladı.

Pep, Fernandinho veya De Bruyne gibi kilit adamlarını bile dinlendirebildi ve Agüero, rekorları yutmayı bırakmayan bir Şehir için dördüncü ve son golü atarak işi kapattı: Ligde arka arkaya 15 galibiyet topladılar. 2002 Arsenal’i geride bıraktı ve rekabet tarihinde bunu başaran tek takım oldular.

Lukaku karar verir

Derbideki akşamdan kalma Swansea’ya ulaşmadı, ancak Old Trafford’da oyunu ilerletmek o kadar kolay değildi. Mourinho’dan United, sadece Lukaku kafa vuruşunun engelini kaldırabilecek bir performansta Bournemouth’u (1-0) az farkla yendi.

Son maçlarında yanlış yola çıkan eleştirilen Belçikalı forvet, kutlamadığı yatıştırıcı bir gol attı. Birikmiş eleştiri, Mou tarafından diş ve çivi savunmasına rağmen, bu sezon muhteşemlere karşı gol atmanın ne demek olduğunu bilmeyen Lukaku’yu ağırlaştırdı. Premier’de sahip olduğu 10 golün hiçbiri ilk 6’daki takımlara karşı çıkmadı.

Gol, Juan Mata’nın harika bir pivotunun ardından ilk yarıda geldi ve “Big Rom”, Aké’nin golü bulacağını tahmin etti. Hedefin ötesinde, küçük bir tehlike Red Devils’i Begovic’in kalesine götürdü.

İkinci yarıda, Rashford kale direklerini üst direğe patlayan bir kırbaçla salladı ve son bölümde ‘kirazlar’ gerildi. De Gea, Defoe için bir fırsatı örtbas etmek ve üç puanı alamamanın gerektireceği daha büyük korkudan kaçınmak için müdahale etmek zorunda kaldı.

Liverpool ve Arsenal’den pislikler

Aday takımların ponksiyonunu yapan Liverpool’du. Klopp’un takımı yerel derbide berabere kaldıktan sonra tekrar tökezledi ve West Brom’un Anfield ziyaretinde beraberliğin (0-0) ötesine geçmedi.

Aynı sonuç West Ham’ı Emirates Stadyumu’ndan çıkardı. Wenger’s Arsenal, Moyes’in ekibinin savunmasını geri alamadı ve onları altıncı olarak bırakan başka bir beraberlikten vazgeçti. Tottenham kendi adına başarısız olmadı ve sert Brighton’ı yendi. Aurier ve Son’un hedefleri, ‘mahmuzların’ Şampiyonlar bölgesine dönmesine izin verdi. Günün geri kalan maçlarında Everton, Newcastle’ı (0-1) Rooney’nin golüyle yendi ve Leicester de Puel, Southampton’ı (1-4) yendi.

Jose Mourinho hala bir takım arıyor. Menajeri Jorge Mendes, başarısız bir şekilde onu Manchester United’a yerleştirmeye çalışır. İngiliz basını son saatlerde Mourinho’nun temsilcisinin kendisini Hollandalı Louis van Gaal’ın geleceği konusunda net olmadığı Manchester United’a yerleştirmesi konusunda ısrar etti.

01/13/2016

12: 40’ta CET

İngiliz basınına göre müzakereler var, ancak Jose Mourinho’nun büyük bir sorunla karşılaşabileceği görülüyor. Bu, ek olarak, İngiliz kulübünün kadrosunda.

Tags:

0 Comments

Leave your comment here