Elizabeth Tracey: Dacă reducem consumul de alcool, putem avea impact asupra fibrilației atriale

25.06.2020 0 Comment Blog

Elizabeth Tracey: Dacă reducem consumul de alcool, putem avea impact asupra fibrilației atriale

Ian Ingram s-a alăturat MedPage Today în 2018 în calitate de director general adjunct și acoperă oncologia site-ului.

Dezvăluiri

Autorii nu au raportat conflicte de interese.

Sursa primara

Medicina naturii

Referință sursă: Robilotti EV și colab "Determinanți ai severității bolii COVID-19 la pacienții cu cancer" Nat Med 2020; DOI: 10.1038 / s41591-020-0979-0.

PodMed Double T este un podcast săptămânal de la Texas Tech. În aceasta, Elizabeth Tracey, directorul de presă electronică pentru Johns Hopkins Medicine, și Rick Lange, MD, președintele Centrului de Științe ale Sănătății al Universității Texas Tech din El Paso, analizează cele mai importante povești medicale ale săptămânii. O transcriere a podcastului se află sub rezumat.

Subiectele din această săptămână includ impactul fuziunilor spitalicești, terapia genică pentru hemofilie, infecții și controlul diabetului, precum și consumul de alcool și fibrilația atrială.

Note de program:

0:44 Consumul de alcool și fibrilația atrială

1:44 70 de pacienți în fiecare dintre cele două brațe

2:44 Aproape 60% dintre americani beau regulat

3:44 A pierdut 9 sau 10 lire sterline

4:24 Terapie genică pentru hemofilie

5:24 Gena mare care avea nevoie de două proceduri

6:26 Nu numai costul terapiei

6:44 Infecții și controlul diabetului

7:44 Diabetul și controlul slab au avut un risc de 4 ori

8:45 Mortalitate de până la 20-25%

9:10 Fuziuni spitalicești și calitate a îngrijirii

10:09 Modest declin al experienței pacientului

11:10 Atât de multe sisteme de sănătate folosite pentru a rămâne profitabile

12:13 Sfârșit

Transcriere:

Elizabeth Tracey: Dacă reducem consumul de alcool, putem avea impact asupra fibrilației atriale?

Rick Lange, MD: Fuziunile spitalicești îmbunătățesc îngrijirea pacienților?

Elizabeth: Controlul diabetului are impact asupra unei infecții frecvente?

Rick: Și funcționează terapia genică pentru hemofilie?

Elizabeth: Despre asta vorbim săptămâna aceasta pe PodMed TT, privire săptămânală despre titlurile medicale de la Texas Tech University Health Science Center din El Paso. Sunt Elizabeth Tracey, jurnalistă medicală la Johns Hopkins, iar acest lucru va fi postat pe 3 ianuarie 2020.

Rick: Și eu sunt Rick Lange, președintele Centrului de Științe de Sănătate al Universității Texas Tech din El Paso, unde sunt și decan al Școlii de Medicină Paul L. Foster și Happy 2020 pentru ascultătorii noștri.

Elizabeth: Da, într-adevăr. Un an Nou fericit tuturor! Vorbind despre noul an, atunci, asta ne aduce foarte frumos la New England Journal of Medicine și despre ce am servit dacă controlăm consumul de alcool, putem avea impact asupra fibrilației atriale? Acesta a fost un studiu interesant pentru mine și probabil că știați mult mai multe despre asta decât mine, pentru că sunteți cardiolog și nu sunt. Aceasta a fost o privire asupra persoanelor care au consumat alcool și dacă au avut sau nu și fibrilație atrială dacă și-au redus consumul de alcool și, în esență, au trecut la abstinență sau consum foarte, foarte scăzut. Ar avea impact asupra fibrilației lor atriale?

Cred că unul dintre lucrurile care mi-au fost atât de fascinante la acest studiu a fost că au încercat să recruteze persoane care au căzut în această situație, adică au avut fibrilație atrială și au băut alcool în mod regulat. Șapte sute de oameni aproape că îndeplinesc criteriile și le-a luat foarte mult timp pentru a obține 140 de pacienți care urmau să participe, care erau dispuși să accepte efectiv acest studiu. Deci, dintre cei 140, 70 au fost repartizați la un grup de abstinență și 70 la grupul de control – care a fost doar să continuați să beți ceea ce beți în mod normal.

În grupul de abstinență, ei le-au spus: "Hei, putem face o analiză a urinei pentru a ne asigura că într-adevăr nu beți o grămadă de alcool." Și au încercat să obțină inițial acest studiu pentru un an, dar din nou, grupul lor de supraveghere a trebuit să reducă perioada de timp la 6 luni, deoarece oamenii nu erau dispuși să se abțină de la alcool timp de un an.

Deci, am crezut că toate acestea au fost într-adevăr destul de interesante și, practic, ceea ce au arătat este că, atunci când oamenii s-au abținut de la alcool, le-a redus recidivele de aritmie. De asemenea, a redus obiectivele secundare, cum ar fi spitalizarea pentru fibrilație atrială. Așadar, există o oarecare plauzibilitate biologică care susține acest lucru și este un comentariu social foarte, foarte interesant.

Rick: Acest lucru este important, deoarece peste 33 de milioane de oameni din întreaga lume sunt afectați de fibrilație atrială și este una dintre principalele cauze de accident vascular cerebral. Acum, atunci când combinați asta cu aproape 60% dintre americani beau regulat – și știți, apropo, că consumul de alcool este direct legat de incidența sau recurența fibrilației atriale – acesta ajunge să fie un studiu important.

Au selectat persoane care consumau deja 10 sau mai multe băuturi pe săptămână, aveau antecedente de fibrilație atrială, dar se aflau în ritm sinusal – un ritm normal – când au intrat în proces. Doar abstinența timp de cel mult 2 săptămâni a scăzut recurența fibrilației atriale, a apărut mai târziu și a scăzut, de asemenea, cantitatea totală de timp petrecută de oameni în fibrilația atrială. Oamenii beau în medie 17 băuturi pe săptămână, iar cei care erau abstinenți au scăzut-o la două băuturi pe săptămână. Acest lucru arată că abstinența din alcool reduce recurența fibrilației atriale.

Elizabeth: De asemenea, arată, de asemenea, că rezistența la această strategie, la această intervenție, este imensă.

Rick: Celălalt lucru interesant este acele persoane care erau abstinențe, și-a scăzut greutatea cu aproximativ 9 sau 10 kilograme, deoarece nu urmau o dietă. Arată doar câte calorii goale consumă, mai ales dacă beau 17 băuturi pe săptămână.

Acum, Elizabeth, am raportat anterior că consumul de una sau două urotrin preț băuturi pe zi în medie pentru bărbați și unul pe zi în medie pentru femei scade și decesul cardiovascular și morbiditatea cardiovasculară, așa că trebuie să ne echilibrăm între încercarea de a ne menține consumul de alcool cât mai scăzută posibil pentru a preveni fibrilația atrială, dar modestă, astfel încât poate ajuta la prevenirea morții cardiovasculare și a morbidității.

Elizabeth: Da, și o vânzare grea. Deci, în nota respectivă de An Nou fericit, mențineți consumul de alcool cam mic. Să rămânem în New England Journal of Medicine și să ne uităm la asta … Doamne, terapia genică este ceva care a avut toată această promisiune. Și în acest caz, se pare că unele dintre acele promisiuni s-au realizat, cel puțin în hemofilie.

Rick: Pentru ascultătorii noștri care ar putea să nu fie conștienți, hemofilia este o tulburare de sângerare în care oamenii sunt predispuși să aibă sângerări excesive, în special la nivelul articulațiilor mari, deoarece nu fac suficient un factor de coagulare. Cu câțiva ani în urmă, terapia genică a fost introdusă unui număr mic de indivizi cu hemofilie care se întrebau mai întâi dacă este sigură. Primii trei indivizi au primit o cantitate mică de gene care au fost încorporate într-un virus, l-au perfuzat, iar virusul a permis genei să se contopească cu materialul genetic al propriului individ, astfel încât să poată începe să producă factorul VIII.

La primele trei persoane, s-a dovedit a fi în siguranță. Apoi, următoarele două cohorte, au înscris șase persoane suplimentare în fiecare cohortă la o doză de gene mai mare, deci acestea sunt rezultatele după 4 ani. Ceea ce îmi face plăcere să raportez este că terapia genică a avut succes și de ce acest lucru este important este că aceasta este o genă foarte mare. Trebuia să fie infectat în celule în două felii diferite și apoi acele felii trebuiau îmbinate, dar a avut succes. În decurs de 3 până la 4 ani, a scăzut episoadele de sângerare cu 96%. Marea majoritate a indivizilor încă avea factorul VIII detectabil. A redus utilizarea factorului VIII exogen și a scăzut transfuziile și complicațiile legate de hemofilie.

Elizabeth: Acest model de utilizare a virușilor pentru transfectare este, de asemenea, operațional în terapiile actuale pentru boala cu celule falciforme și mă întreb care credeți că sunt barierele. Bariera, pentru mine, este prețul.

Rick: Există o serie de bariere. Există întotdeauna posibile efecte secundare. De exemplu, la acești indivizi, toți au dezvoltat o creștere a enzimelor hepatice imediat după infecție. Există dovezi bune că există beneficii pe termen lung din aceasta? Costul va scădea întotdeauna. Orice terapie nouă, costul este întotdeauna ridicat, dar se reduce. Trebuie să vă uitați nu numai la costul terapiei, dar acești indivizi foloseau factorul VIII exogen. Au avut complicații de sângerare. Au avut spitalizări și înlocuiri articulare ca urmare a hemofiliei. Am putea abroga toate aceste lucruri folosind terapia genică.

Elizabeth: Vom aștepta cu nerăbdare extinderea acestui lucru. Să trecem de aici la JAMA Network Open. Acesta a fost un altul pe care l-am ales pentru că era o relație pe care, din nou, nu o știam până acum. Aceasta este relația dintre infecțiile streptococice din grupul B, care pot invada o serie de zone ale corpului, și diabetul, care, din nou, nu am fost cu adevărat în acord cu acea relație anume.

Aceasta este o populație VA. Și între 2008 și 2017, aproximativ 5.200 de pacienți au prezentat aproximativ 5.500 de infecții streptococice invazive din grupul B. Care erau aceia? Cele mai multe dintre ele: osteomielită, bacteremie fără focalizare, infecții ale pielii sau ale țesuturilor moi și pneumonie sau empiem.

Ei au analizat mortalitatea cauzată de toate cauzele și nicio surpriză nu a constatat că cea mai mare dintre pacienții cu peritonită și pneumonie sau empiem. Și lucrul pe care l-am crezut cu adevărat interesant a fost că acei oameni care aveau diabet și un control glicemic slab pe termen lung au un risc de patru ori mai mare de a avea una dintre aceste infecții decât cei care aveau diabet, dar aveau un control glicemic bun. Și așa este unul dintre acele lucruri care mă argumentează din nou și din nou că, "Doamne, ținerea diabetului sub control este doar un factor atât de important."

Rick: Streptococul invaziv din grupul B în ultimii ani – oh, între 20 și 25 de ani, s-a triplat în Statele Unite și vorbim despre infecții invazive. Această cohortă VA arată câțiva factori de risc. Știm că obezitatea este un factor de risc pentru aceasta. Vârsta înaintată este un factor de risc pentru aceasta. Diabetul este un factor de risc pentru acesta și acum știm că un control glicemic slab în acest context este, de asemenea, un factor de risc important. Apropo, mortalitatea cu această infecție este scăzută dacă este o infecție superficială a pielii sau chiar o infecție osoasă, dar mortalitatea este destul de mare dacă este o infecție pulmonară sau dacă este peritonită.

Tags:

0 Comments

Leave your comment here