Polis binaya baskın düzenlediğinde intihar saldırısıyla sonuçlanan bir rehine olayının ardından Bataclan tiyatrosundaki bir konserde 100 kadar kişi sakızlar tarafından katledildi.

20.02.2020 0 Comment Blog

Polis binaya baskın düzenlediğinde intihar saldırısıyla sonuçlanan bir rehine olayının ardından Bataclan tiyatrosundaki bir konserde 100 kadar kişi sakızlar tarafından katledildi.

Manchester City kaptanı Vincent Kompany, 5,3 bin hisse …

İbrahimoviç, önümüzdeki yaz Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda oynamayı ‘çok seveceğini’ söyledi.

İsveçli forvet, son 10 maçında dokuz gol attı ve beş asist yaptı.

Cevap verdi: ‘Şimdi daha mı güçsüzüm? 10 maçta dokuz gol ve beş asistim var – eskisinden daha iyi istatistiklere sahibim.

‘Yaşlanıyorsam ve güçsüzleşiyorsam ve yaptığımı yapıyorsam, genç ve iyiysem ne yapacağımı hayal et. Yaşlı ve güçsüzsem ve yaptığım şeyi yaparsam, böyle devam etmekten fazlasıyla mutlu olurum. ‘ 

Esrarengiz forvet, Paris St Germain’deki üç yıllık kalış süresi boyunca 140 maçta 115 gol attı.

Stade de France, Paris’te 129 kişinin ölümüne neden olan bir dizi koordineli terör saldırısının merkezindeydi.

Cuma gecesi Fransa ile Almanya arasında oynanan dostluk maçında iki intihar saldırısı ve ulusal stadyum yakınında bir bombalama meydana geldiğinde üç kişi öldü ve çok sayıda kişi yaralandı.

Saldırılar, Fransız cumhurbaşkanı Francois Hollande ve 80.000 kişinin maçı izlediği kalabalık stadyuma yakın bir barda gerçekleşti.

Hollande stadyumdan tahliye edildi ve daha sonra ülke sınırları kapalıyken ulusal olağanüstü hal ilan etti. 

Maç devam ederken patlamalar stadyumun içindeki seyirciler tarafından duyulabiliyordu. Bir Fransız polis kaynağına göre, Stade de France yakınlarındaki ilk patlama yerel saatle 21: 20’de, ikincisi 10 dakika sonra ve üçüncüsü de 9.53’te meydana geldi.

Güvenlik korkuları arttıkça, oyuncular tünelden izlerken binlerce seyirci sahaya tahliye edildi.

Almanya ekibi Cumartesi sabahı erken saatlerde Frankfurt’a dönmeden önce bir gece stadyumda kaldı.

Salı akşamı Wembley Stadyumu’nda oynanacak İngiltere-Fransa hazırlık maçı devam edecek. FA başkanı Greg Dyke, Fransız halkıyla ‘dayanışma’ göstermek için fırsatın değerlendirileceğini söyledi. 

Bu hafta sonu Fransa’daki tüm Şampiyonlar Kupası ve Challenge Cup ragbi fikstürleri iptal edildi ve Manchester’daki Old Trafford’daki UNICEF Çocuklar İçin Maç ve İsveç ile Danimarka arasındaki Euro 2016 play-off’ları için artırılmış güvenlik önlemleri getirildi.

Ole Gunnar Solskjaer, Arsenal karşısında mağlubiyete tepki gösterdi

Arsenal’den Mikel Arteta, Manchester United’a karşı galibiyete tepki gösterdi

‘İkinci bir mucize umuduyla': Kate Garraway, Derek’in yoğun bakım savaşında

Doktor, depresyonla mücadele eden birine söylememeniz gereken ifadeleri açıklıyor

‘Yanlış bir şey yapmadım': Tommy Robinson mitingde tutuklandı

Sheridan Smith, bebek Billy’nin Stormzy ile dans ettiği videoları yayınladı

‘Joe Biden’a oy veriyorum': Lady Gaga, Biden’ı Başkanlığa destekliyor

Obama, Flint’teki Biden kampanya ziyaretinde 3 sayılık atış yaptı

https://gamblingprofessors.com/tr/bahsegel/

Neymar bir Cadılar Bayramı şakasından sonra sandalyesinden komik bir şekilde fırlıyor

Adamın attığını fark ettikten sonra içinde içinde insan kafası olan bir çanta olan polis

Stilist, mükemmel otlatma tahtası için adım adım yöntemi ortaya koyuyor

Mourinho: Bale’in bacaklarında henüz 90 dakikalık PL hareketi yok

Fransa ile Almanya arasındaki uluslararası dostluk maçı için Stade de France’daki seyirciler, Cuma gecesi iki intihar saldırısı ve ulusal stadyuma yakın barlara yapılan bombalı saldırının ardından bir güvenlik alarmının ardından sahaya tahliye edildi. 

Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande (solda), Paris’in koordineli bir dizi saldırıda teröristler tarafından hedef alındığı anlaşılırken, Stade de France’daki güvenlik kontrol odasındaki telefonda resmedildi. Hollande daha sonra ulusal olağanüstü hal ilan etti

Fransa ve Almanya taraftarları, şok edici terör saldırılarının ardından Cuma gecesi Stade de France’ta sahada bir araya geldi

Uluslararası dostluk maçına katılan bir aile, Stade de France sahasında her şeyi açık bir şekilde terk etmesini bekliyor.

Cuma gecesi saldırıların ardından yüzlerce taraftar, güvenlikleri için orada tutulduktan sonra Stade de France’tan kaçıyor

Cuma gecesi Fransız başkentinde düzenlenen terör saldırısının ortasında insanlar stadyumdan yavaşça tahliye edilirken polis kalabalıkları izliyor

Stade de France’ın dışındaki patlamalardan birine 30 fit uzaklıkta bulunan bir görgü tanığı, ‘Kendimi bir video oyunundaymış gibi hissettim’ dedi.

Finans alanında çalışan 27 yaşındaki oyuncu, Daily Mail’e maça 15 dakika geç kaldığını ve stadyuma kabul edilmeyi beklediğini söyledi.

‘Önümüzde bir patlama oldu’ dedi. Çok yüksek bir sesti. İlk başta bunun yakılmış bir çöp kutusu olduğunu düşündüm. Ama sonra bunun bir yangın krakeri olmadığını düşündüm.

Herkes durdu. Yerde bir adam çığlık atıyordu. Adama ne olduğunu bilmiyorum. Sadece çığlık attığını ve yerde hareket ettiğini duydum. Bilinçsiz değildi. ‘

Yaklaşık üç dakika sonra, tanık stadyum kapısına yaklaşırken, durduğu yerden 15 fit ötede ikinci bir bomba patladı.

Dedi ki: ‘Çok yüksek bir sesti. Hiç böyle bir şey duymadım.

Kalbim sıçradı. 20 kişiydik. Koşmaya başladık. Maç 15 dakika önce başlamıştı. ‘

Fransız ve Alman futbol taraftarları, uluslararası hazırlık maçı sırasında bir terör saldırısının ardından Stade de France’tan tahliye edildi.

Stadyum yakınındaki patlamanın ardından Stade de France’daki sahaya tırmanmak için seyirci monte çevre bariyerleri

Paris’teki olaylar, Fransa’da L’Equipe ve İspanya’da Marca da dahil olmak üzere Cumartesi günkü spor gazetelerinin ön kapaklarına yansıdı.

Hafta sonu için planlanan Paris bölgesindeki tüm spor etkinlikleri iptal edildi.

Buna, Racing 92 ve Glasgow Warriors arasındaki Stade Yves-du-Manoir’de gerçekleşecek olan Şampiyonlar Kupası ragbi maçı da dahildir. Kulüp, taraftarlara Fransa sınırları kapalı olduğu için seyahat etmemelerini tavsiye etti.

Oyonnax ile Ulster arasındaki Şampiyonlar Kupası maçı da ertelendi. 

FFF başkanı Noel Le Great yaptığı açıklamada: ‘Fransız Futbol Federasyonu, Cuma günü Paris’te ve Stade de France çevresinde yaşanan trajik olayların ardından ülkeyi sarsan duyguyu paylaşıyor. FFF, yaslı ailelerin ve yakınlarının kederini paylaşıyor. ‘

FFF daha sonra bir Fransa basın toplantısını ve Cumartesi günü açık eğitim oturumunu iptal ettiğini doğruladı. Fransızlar bunun yerine Clairefontaine üssünde kapalı kapılar ardında eğitim verecek.

Futbol Ligi, Cumartesi günü tüm maçlarda bir dakikalık saygı duruşu olacağını açıklarken, Cheltenham yarış pisti, jokeylerin Cumartesi günkü karşılaşmada siyah kol bandı takacağını söyledi. 

Bu arada Galler takımı, önümüzdeki yaz Fransa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını kutlamak için planlanan bir etkinliği iptal etti. 

Saldırılar, taraftarların turnuvadaki güvenliği konusunda ciddi endişeler uyandırıyor. Le Great, L’Equipe’a şunları söyledi: ‘Euro için zaten büyük bir endişe vardı. Bugün açıkça daha da güçlü. ‘

Stade de France’daki seyircilere, stadyuma giden bazı erişim yolları engellendiği için bölgeyi belirli çıkışlardan terk etmeleri tavsiye edildi.

Bir Fransız çift, bir terör saldırısından sonra Stade de France’ın içinde birlikte duruyor, açıkça korkuya kapılıyor ve içinde bulundukları durumdan alarma geçiyor.

Fransa milli takımı, Paris’te meydana gelen bir dizi şok edici olay olarak Stade de France’daki tünel alanında resmedildi. 

Fransa ve Almanya taraftarları, hala yakalanmaktan korkan bir silahlı adamla stadyumdan güvenli bir şekilde uzaklaştırılana kadar bekliyorlar.

Stade de France’daki güvenlik uyarısının ardından bazı seyirciler sahaya çıkarken yaralandı.

Fransa ve Almanya taraftarları, Paris’te korkunç bir gecede Stade de France’ın içinde bekliyorlar ve güncellemeler için telefonlarını kontrol ediyorlar. 

Fransa ve Almanya taraftarları, Cuma gecesi Paris’teki terör saldırısının dünyayı şaşkına çevirmesinin ardından Stade de France’da sahaya çıkarıldı

Güzel video, Paris’teki Stade de France’tan çıkarken Fransız milli marşını söyleyen binlerce insanı gösteriyor pic.twitter.com/QayDIXCnud

- BreatheSport (@BreatheSport) 14 Kasım 2015 Fransa 2-0 Almanya: Olivier Giroud ve Andre-Pierre Gignac … Karim Benzema ve Mathieu Valbuena şantaj efsanesine zarar vermeyecek … Arsenal yıldızı Laurent Koscielny mesaj aldığını açıkladı .. Patrice Evra sürpriz yumurta alerjisini ortaya çıkardı …

Binlerce taraftar, son düdükten sonra tahliye edilmeden önce sahada bir araya geldi. Fransız polisi kontrolü yeniden ele geçirmeye çalışırken, durumlarından gözle görülür şekilde rahatsız oldular. Bu arada Fransız oyuncular, tünelden televizyonda gelişen olayları izlediler.

Daha sonra, hayranların sahadan ayrılırken milli marşı La Marseillaise’i meydan okurcasına söyleyen bir video ortaya çıktı. 

Paris’in dört bir yanında, altı bölgeye düzenlenen bir dizi koordineli terör saldırısında en az 129 kişi öldü ve ölü sayısının artması bekleniyor.

Polis binaya baskın düzenlediğinde intihar saldırısıyla sonuçlanan bir rehine olayının ardından Bataclan tiyatrosundaki bir konserde 100 kadar insan, sakızlar tarafından katledildi.

Stade de France’da oynayan Fransız oyuncu Antoine Griezmann, kız kardeşinin saldırı sırasında Bataclan’da olduğunu ancak zarar görmeden kaçmayı başardığını söyledi. 

Restoranlar ve barlarda yapılan bir dizi silahlı çatışmada da onlarca insan öldürüldü. Rue de Charonne’nin terasına ateş püskürtüldüğünde 18 kişi öldü, Le Carillon bar-kafede yaklaşık 14 kişi vurularak öldürüldü ve yakındaki Kamboçya restoranı Le Petit Cambodge da savcı Francois Molins’e ateş edildi. dedim. 

Görgü tanıkları, iki patlamanın stadyumda tezahürat yapan taraftarların sesiyle duyulacak kadar yüksek olduğunu söyledi. Hemen sirenler duyuldu ve tepede bir helikopterin döndüğü görüldü.

Terörle mücadele polisi bölgeyi sular altında bırakırken, olay yerindeki bir memur uyardı, ‘Silahlı kişinin hala serbest durumda olduğundan şüpheleniliyor. İnsanlar bölgeyi terk etmelidir ‘. 

Ole Gunnar Solskjaer, Arsenal karşısında mağlubiyete tepki gösterdi

Arsenal’den Mikel Arteta, Manchester United’a karşı galibiyete tepki gösterdi

‘İkinci bir mucize umuduyla': Kate Garraway, Derek’in yoğun bakım savaşında

Doktor, depresyonla mücadele eden birine söylememeniz gereken ifadeleri açıklıyor

‘Yanlış bir şey yapmadım': Tommy Robinson mitingde tutuklandı

Sheridan Smith, bebek Billy’nin Stormzy ile dans ettiği videoları yayınladı

‘Joe Biden’a oy veriyorum': Lady Gaga, Biden’ı Başkanlığa destekliyor

Obama, Flint’teki Biden kampanya ziyaretinde 3 sayılık atış yaptı

Neymar bir Cadılar Bayramı şakasından sonra sandalyesinden komik bir şekilde fırlıyor

Adamın attığını fark ettikten sonra içinde içinde insan kafası olan bir çanta olan polis

Stilist, mükemmel otlatma tahtası için adım adım yöntemi ortaya koyuyor

Mourinho: Bale’in bacaklarında henüz 90 dakikalık PL hareketi yok

Fransız futbol taraftarları, Almanya’yı 2-0’lık dostluk galibiyetinin ardından Paris’teki saldırı haberiyle kendilerini güncel tutmaya çalışıyor. 

Fransız taraftarlar, polis tarafından güvenli bir şekilde tahliye edilene kadar Stade de France’da tutuldukları için gözle görülür derecede üzülüyorlar. 

Paris’teki şok edici saldırının ardından Cuma gecesi taraftarlar stadyumdan güvenli bir şekilde uzaklaştırılırken polis kalabalığı kontrol ediyor

Maçtan sonra Almanya teknik direktörü Joachim Low ‘Hepimiz şoktayız’ dedi. Oyun ve goller böyle bir günde arka plana taşınıyor.

Soyunma odalarında bize ne olduğu anlatıldı. Bugün erken saatlerde (otelimiz) dışarıda üç saat geçirdiğimizde, bankta hepimiz bir bomba tehdidi nedeniyle biraz korktuk. ‘  

Asistanı Oliver Bierhoff şunları ekledi: ‘Soyunma odasında büyük bir belirsizlik, büyük bir korku ve garip bir ruh hali vardı.

Oyuncuların ne kadar şok olduğu dikkat çekiciydi. Kendilerini bilgilendirmek veya evlerini aramak için telefonlarını hemen aldılar. ‘ 

Alman ekibi bir gece Stade de France’da kaldı, ancak Alman FA, takımın ve delegasyonunun saat 02: 15’te silahlı koruma altında bir minibüs filosuyla ayrılacağına dair yanlış bilgiler yaydı.

Nihayet Cumartesi sabahı erkenden ayrıldılar ve doğrudan Charles de Gaulle havaalanına gittiler, burada kiralık Lufthansa uçakları, terminal binasından uzakta silahlı koruma altına alındı.

Yerel saatle sabah 9’dan hemen sonra kalktı (İngiltere saatiyle 08.00) ve yerel saatle 9.52’de Frankfurt’a indi. Ekip, Cumartesi öğleden sonra Hannover’e gitme planlarını iptal etti ve ayrıca Pazar günü yapılması planlanan bir basın toplantısını ve açık eğitim oturumunu iptal etti. 

Günün erken saatlerinde, Alman ekibi bir bomba korkusunun ortasında otellerinden tahliye edildi. Fransa, dünya şampiyonlarına karşı 2-0 galip geldi. 

Alman ekibi, geceyi Stade de France’da geçirdikten sonra cumartesi sabahı Paris’ten Frankfurt’a geri dönüyor.

Alman ekibi, eve dönüş uçuşu için polis koruması altında markalı ekip otobüsüyle Charles de Gaulle havaalanına geldi.

Almanya futbolcuları Lukas Podolski (solda) ve Antonio Rudiger, Cumartesi sabahı Frankfurt Havalimanı’na vardıktan kısa bir süre sonra

Alman oyuncu Leroy Sane, kadro Paris’ten döndükten sonra Frankfurt Havalimanı’ndan geçti 

Silahlı bir polis, cuma gecesi Paris’te meydana gelen ve birkaç kişinin hayatını kaybettiği silahlı çatışmalardan birinin yakınında nöbet tutuyor. 

Polis yetkilileri, Fransa’nın başkenti için feci bir gecede Paris’te saldırganlar tarafından en az 40 kişinin öldürüldüğünü tahmin ediyor.

Fransa’nın başkentindeki üzücü sahneler sosyal medyada şok dalgaları yaratarak dünya çapında milyonlarca kullanıcıyı şaşkına çevirdi.

Bu arada İngiliz Futbol Federasyonu, önümüzdeki Salı günü Wembley’de yapılacak hazırlık maçı öncesinde Fransız mevkidaşlarıyla daha fazla açıklama yapılmadan önce irtibat kuracaklarını doğruladı.

Les Bleus, Roy Hodgson’ın adamlarıyla yüzleşecek, ancak karşılaşma şimdi Fransız başkentindeki endişe verici gelişmelerin ardından bir şüphe bulutu altında.

İngiltere’nin Alicante’de İspanya’ya 2-0 mağlup olmasının ardından bir FA sözcüsü, bu çok ciddi ve trajik bir mesele.

Salı günkü maçla ilgili herhangi bir güncelleme olursa, zamanı gelince duyuracağız.

“Hafta sonu Fransız Futbol Federasyonu ile irtibat kuracağız.”

Maçın iptal edilip edilmeyeceği sorulduğunda, FFF medya sorumlusu Philippe Tournon, ‘Herhangi bir karar verilmedi’ dedi.

Bir UEFA açıklamasında şöyle yazıyordu: ‘UEFA, dün gece Paris’te meydana gelen trajik olaylardan derinden şok ve üzüntü duyuyor ve Fransa’ya ve bu korkunç eylemlerden etkilenenlere desteğini ve dayanışmasını ifade etmek istiyor.’ 

Bu arada Crystal Palace, Cuma gecesi olayların ardından defans oyuncusu Martin Kelly’nin ‘güvenli ve iyi’ olduğunu açıkladı.

Savunmacı, Cuma akşamı erken saatlerde Paris’e gittiği La Perle adlı bir restoranın Instagram’da bir fotoğrafını paylaştı.

Endişeli hayranlar, restorandan bir milden daha kısa bir mesafede gerçekleşen saldırılara yakalandığını düşündüler, ancak Palace Cumartesi sabahı erken saatlerde tweet attı: ‘Bu gece @ MartinKelly1990 ile iletişim halindeyiz ve güvende olduğunu doğrulayabiliriz. Ayrıca.’ 

Crystal Palace savunucusu Martin Kelly, katıldığı Paris restoranının bu resmini yayınladı, ancak kulüp onun güvende olduğunu doğruladı

Paris’te Stade de France yakınlarında meydana gelen terör saldırısı, Cuma günü Fransa ile Almanya arasında oynanan maçta duyulabilirdi.

Tags:

0 Comments

Leave your comment here