Luați în considerare faptul că există mai puține teste de stres și mai puține revascularizări în acest deceniu comparativ cu ultimele.

22.05.2020 0 Comment Blog

Luați în considerare faptul că există mai puține teste de stres și mai puține revascularizări în acest deceniu comparativ cu ultimele.

… Oferim mai multe forme diferite de tratament pentru sănătatea mintală, care includ terapii bazate pe dovezi pentru epuizare, depresie și anxietate și am dezvoltat o bază cuprinzătoare de recomandare a furnizorilor care au experiență în îngrijirea acestei populații de pacienți. ” Tratarea sănătății mintale a medicilor Programul este în stadii incipiente, dar la începutul anului dr. Meltzer-Brody raportează că a existat un „potop” de medici care solicită ajutor. Scopul general al programului, scrie ea, „este de a oferi asistență în timp util, eficientă din punct de vedere al costurilor și eficientă pentru a identifica și trata problemele de sănătate mintală ale medicului, asigurând performanțe și profesionalism îmbunătățite. În cele din urmă, acest lucru este bun pentru medici, excelent pentru pacienți și esențial pentru sistemul de îngrijire a sănătății. Credem cu tărie că acest tip de program trebuie oferit la toate instituțiile implicate în formarea următoarei generații de medici. ” Programul arată promisiune, dar ce se întâmplă cu pașii pentru a îndepărta epuizarea – inclusiv pașii pentru a îmbunătăți viața medicilor și a crește substanțial nivelul lor de satisfacție profesională? Cunoașteți programele de wellness care funcționează bine în interiorul sau în afara domeniului medical? Ce alte soluții recomandați?

Anunță-ne. Răspândiți dragostea Categorii: Medici, THCB Etichetat ca: Sadeep Juahar, Îngrijirea noastră “” https://thehealthcareblog.com/blog/tag/family-planning/200OK De Melinda Gates Pe măsură ce ne apropiem de Summit-ul de la Londra pe Planificarea familială, oamenii mă întreabă adesea: „De ce este atât de importantă planificarea familială pentru tine?” Răspunsul simplu este că poate însemna totul pentru atât de multe femei și familii pe care le întâlnesc. Înseamnă diferența dintre a fi împuternicit și a te simți neputincios. Înseamnă diferența dintre sărbătorirea absolvirii unei fiice și privirea ei abandonând școala. Înseamnă chiar diferența dintre viață și moarte. Furnizarea de informații și servicii de planificare familială pentru milioane de femei și fete din cele mai sărace țări din lume le oferă posibilitatea de a-și stabili propriul viitor și cel mai bun viitor pentru copiii lor. Ca femeie și mamă, nu-mi pot imagina nimic mai important. Femeile și fetele cu care vorbesc, fie în India, fie în Kenya, îmi spun că vor să poată planifica pentru familiile lor. Îmi spun că vor ceea ce este mai bine pentru ei și pentru copiii lor.

Vor dreptul de a participa liber și în mod egal în societate. Continuați să citiți … “” https://thehealthcareblog.com/blog/2016/11/01/medicare-advantage-the-cup-that-spilleth-over/200OK De ANISH KOKA, MD Mi s-a cerut să văd un nefericit om în vârstă – Harry – într-o după-amiază.potencialex farmacia tei pret El a avut mai multe stenturi coronare plasate pentru boala coronariană în decursul ultimilor zece ani și, după ce a prezentat cu dificultăți de vorbire, sa dovedit a avea o tumoare pe creier. Neurochirurgul spera că aș putea oferi o anumită siguranță cu privire la cât de sănătoasă îi va suferi inima unei operații. O evaluare a arătat că este un risc ridicat pentru un eveniment coronarian și am avut o discuție îndelungată cu echipa chirurgicală și cu pacientul, care a ales să continue operația. La trei ore după operație, asistenta medicală care avea grijă de pacient mi-a trimis un mesaj pentru a-mi spune că ritmul cardiac era lent – „în anii ’30”. Conduceam spre un alt spital și, când am fost oprit, mi-am trimis un mesaj înapoi cerând să mi se trimită o electrocardiogramă. O scurtă privire asupra imaginii de pe ecran m-a făcut să mă întorc. Există trei artere majore care hrănesc inima.

Una dintre arterele lui Harry se închisese. Destul de sigur, la sosirea la patul lui Harry, el părea ușor inconfortabil și avea același simptom care îi precedase celelalte trei atacuri de cord – durerea umărului stâng. Acest lucru a creat o situație dificilă – avea nevoie de artera deschisă, dar tocmai fusese operat major la creier. Deschiderea arterelor coronare, fie prin cateter, fie cu medicamente care împiedică formarea cheagurilor, necesită o subțiere semnificativă a sângelui – o rețetă pentru dezastru în oricine a fost îndepărtat de o intervenție chirurgicală majoră pe creier. Așa că am ales să nu fac nimic și am avut o discuție lungă, în timp ce încă puteam cu Harry despre situația dificilă în care se afla și ce să fac în cazul în care inima lui ar fi încetat să mai bată. Există puține lucruri unice în ceea ce privește decizia cu care se confruntă aici.

 Aceasta este ceea ce fac cardiologii – cântărește riscurile și beneficiile procedurilor înainte de a le recomanda. Interesant este faptul că economiștii cred că există factori dincolo de adecvarea medicală care influențează aceste decizii. Teoria apare, deloc surprinzător, departe de camera de spital a lui Harry și apare dintr-o încercare de a explica o moderare recentă fără precedent a cheltuielilor Medicare. Cheltuielile Medicare pe beneficiar nu sunt doar plate, ci se pare că s-au redus din 2012 până în 2014. Explicația care pare să câștige teren în cercurile academice determinată de analiza datelor Medicare este că moderarea costurilor poate fi parțial un rezultat al penetrării crescute a Planurile Medicare Advantage pe piețele locale. Pentru cei neiniciați în mod fericit, Medicare Advantage (cunoscut și sub numele de partea Medicare C) este alternativa la Medicare tradițională pentru vârstnici. Avantajul Medicare înseamnă că planurile de asigurări private primesc o taxă fixă ​​de către guvern per membru participant. Spre deosebire de asistența medicală tradițională cu taxă pentru servicii, planurile de asistență medicală sunt oarecum mai parsonioase în ceea ce privește plățile către furnizori și, în consecință, economia de costuri se acumulează în sistemul de sănătate. Singura problemă cu această poveste este că, începând din 2003, planurile MA sunt plătite mai mult de către guvern pe membru decât asistența medicală tradițională. Plata mai mare a coincis cu o explozie în creșterea planurilor de AM, iar acum aproximativ o treime din piața de asistență medicală aparține planurilor de AM. Plata excesivă nu este un număr mic – se estimează că plata excedentară în 2009 s-a ridicat la 11 miliarde de dolari.

 În timp ce plățile în exces s-au redus mai recent, chiar și în 2014, suma plătită în exces totală estimată este de 10,5 miliarde de dolari (presupunând 15,7 milioane de înscriși MA, Plată în exces de 106%, 2014 cheltuielile medicale pe cap de locuitor 11.167 dolari). Acesta este un număr deosebit de impresionant, deoarece pacienții din planurile MA sunt, în general, mai sănătoși decât asistența medicală tradițională, iar cheltuielile efective ale planului AM către furnizorii de servicii medicale per beneficiar sunt mai mici decât asistența medicală tradițională. Deoarece explozia creșterii MA coincide cu moderarea costurilor observate în asistența medicală tradițională, unii încearcă să le lege pe cele două sugerând că creșterea în planurile MA rentabile creează de fapt un efect „spillover” care determină încetinirea costurilor în asistența medicală tradițională . Teoria spillover susține că eforturile MA intenționează să restricționeze creșterea prin utilizarea rețelelor de furnizori restricționate, forțând autorizarea prealabilă pentru imagistică și nepermițând plăți pentru tratamente costisitoare provoacă, de fapt, modificări fundamentale în practicile practicii furnizorilor. Deci, un cardiolog care este forțat să facă un test de stres mai puțin costisitor la un pacient care beneficiază de asistență medicală va începe, de asemenea, să comande teste de stres mai puțin costisitoare la pacienții cu asistență medicală tradițională pe care se întâmplă să îi vadă. Desigur, nu poți dovedi acest lucru. Dar puteți încerca cu siguranță. O serie de studii au încercat să valideze această teorie, iar Austin Frakt de la The Incidental Economist renume oferă un rezumat excelent aici. Cel mai recent, Ashish Jha de la Școala de Sănătate Publică din Harvard a publicat o lucrare în Health Affairs care a susținut efectul spillover demonstrând că, în anumite județe, creșterea ridicată a MA a fost asociată cu o creștere mai mică a cheltuielilor pentru asistența medicală tradițională (TM). Această lucrare este cea mai recentă dintr-o serie de lucrări care susțin acest lucru și pare să existe un consens tot mai mare între elitele politice ale fenomenului.

 Am fost curios când am citit acest lucru, pentru că mi se pare o teorie ușor de pus, dar foarte greu de demonstrat. Într-un efort de a înțelege cum s-a realizat această dovadă aparent herculeană, am decis să analizez mai îndeaproape baza dovezilor pentru aceasta. Recenta lucrare în cauză a lui Jha și colab., A împărțit cu grijă toate județele din Statele Unite în quartile pe baza nivelului de bază al penetrării MA, precum și a creșterii penetrării MA. Penetrarea medie inițială a MA a variat de la 0-5,7% (quartila 1) la 17,2 -65% (quartila 4), iar variația medie a penetrării MA în 7 ani a variat de la -45,4% – 4,5% (quartila 1) la 16% – 35% (quartile 4). Creșterea penetrării avantajului Medicare nu a fost asociată cu nicio scădere semnificativă a costurilor tradiționale ale Medicare. Cu toate acestea, lucrarea a fost recuperată prin analiza quartilei cu cel mai ridicat nivel inițial de penetrare a MA – în acest grup, o creștere a penetrării MA cu 10% a fost asociată cu o scădere de 154,20 USD a costurilor medicare tradiționale pe cap de locuitor. Teoria este că aveți nevoie de o anumită cantitate minimă de piață pentru a face parte din avantajul asistenței medicale pentru a avea un impact semnificativ asupra restului pieței. Desigur, Quartile 3 (10-17% penetrare inițială) a fost de fapt asociată cu costuri mai mari în asistența medicală tradițională și abia a ratat fiind definită ca semnificativă statistic în direcția greșită (p = 0,07). Deci, avem o quartilă care a demonstrat o reducere a costurilor. Cvartila cu efect pozitiv a avut cel mai mare interval – de la 17,2% – 65%. O analiză în acest domeniu ar fi fost interesantă, dar nu este furnizată.

 Dacă, de exemplu, grupul de 35-65% nu a demonstrat nici un efect de revărsare, ați rămâne cu un singur interval cu asocierea căutată. În mod similar, autorii nu furnizează date pentru județele în care penetrarea MA a fost redusă. Ar trebui ca spillover-ul să nu se aplice invers? În cazul în care medicii și furnizorii sunt atât de afectați de omniprezența planurilor de asistență medicală în regiunea lor, ridicarea greutății acestor planuri nu ar trebui să ridice costurile? Există alte limitări ale studiului care se referă la determinarea cauzalității din studiile observaționale. Poate, cel mai important, mecanismul costurilor mai mici rămâne opac. Autorii sugerează cu blândețe că moderarea costurilor se poate referi la utilizarea furnizorilor de costuri mai mici de pe piață – și oferă ca suport numărul mai mare de medici de îngrijire primară pe cap de locuitor din quartile 4 județe. Desigur, au existat mai mulți medici în total și în acele județe. Nemișcat de forța acestui studiu izolat, am trecut la examinarea câtorva lucrări justificative citate. Un studiu special care ilustrează corpul dovezilor justificative este un studiu realizat de Kevin Callison, un economist din domeniul sănătății, care a studiat domeniile cu penetrare mare a MA în ceea ce privește pacienții care se prezintă la un spital cu un atac de cord. Callison a constatat că penetrarea ridicată a MA a fost asociată cu o reducere atât a costurilor, cât și a intensității tratamentului pacienților cu taxă Medicare pentru Serviciu (FFS) care se prezintă în spitale cu un atac de cord. El a ajuns la această concluzie folosind date Medicare și câteva modele matematice: Dacă ar fi fost o lucrare despre știința climei, probabil aș fi încetat să citesc în acest moment.

Sunt cardiolog și ne menținem în cea mai mare parte la adunare și scădere și, foarte rar, ne mulțumim cu multiplicarea. În acest caz particular, deoarece modelul meu de practică este aparent cuprins în aceste modele, am continuat, curios să știu ce fac modelele. Concluziile Callison au fost că o creștere de 1% a penetrării MA a fost asociată cu o reducere de 0,94% a costurilor spitalicești pentru pacienții cu FFS. Acest lucru s-a datorat aparent unei reduceri a intensității serviciilor spitalicești. O creștere cu 1% a penetrării MA a dus la o reducere de 2,4% a probabilității ca un pacient cu FFS să primească un stent. Mai puține stenturi au dus la o creștere a mortalității pacienților cu FFS cu 1,8%. În mod remarcabil, pacienții din cadrul programului MA nu au avut nicio modificare a mortalității, iar pacienții asigurați comercial studiați nu au avut nici o modificare a mortalității.

 Deci, ar trebui să înghițim modele care ne spun că pacienții cu FFS au o mortalitate mai mare cu o creștere a penetrării MA datorită deversării, dar că pacienții din planurile MA și planurile asigurate comercial sunt imuni la aceste efecte. De asemenea, trebuie să cred că un model care încheie decizia mea de a recomanda un stent unui pacient cu infarct este afectat de procentul de pacienți din regiunea mea care au planuri de asistență medicală. Contează că eu și colegii mei de obicei nu avem nicio idee ce asigurare au pacienții noștri atunci când iau aceste decizii? Din păcate, empiricienilor plini de grijă nu le pasă – un strateg de asistență medicală, unii, unde vor clătina din cap atunci când spun asta și voi cita Callison. Cardiologi proști, nu știu ce fac. Modelul matematic folosit aici poate avea o simțire grea, substanțială, din cauza numărului de ipoteze și variabile pe care le conține, dar este insuportabil de ușor atunci când vine vorba de modelarea adecvată a realității practicii. Îmi dau seama că aleg pe o singură hârtie aici. Există multe alte studii citate ca suportive, dar aproape dintre ele sunt dovezi prin aceeași încercare de modelare matematică a comportamentului clinic. Sunt scrise paragrafe despre tehnicile utilizate pentru a ține cont de variabilele nemăsurate, dar la sfârșitul zilei toate acestea rămân ferm în categoria datelor observaționale care generează teorii interesante. Luați în considerare faptul că există mai puține teste de stres și mai puține revascularizări în acest deceniu comparativ cu ultimele.

 Acest lucru poate fi legat de conversația mai mare a costurilor care animă orice număr de campanii du-jour pentru a face mai puține mamografii, mai puține teste PSA și mai puține imagini diagnostice. În acest context, cum se poate elimina cu încredere posibilul rol al spillover-ului din planurile MA? Este pe deplin posibil ca creșterea planurilor Medicare Advantage și a organizațiilor de îngrijire responsabilă să fie rezultate ale unei ere conștiente de costuri, servind ca spectatori într-o eră de reducere a costurilor, mai degrabă decât factori reali de reducere a costurilor. Această observație ar putea fi greșită, dar a sugera că argumentele opuse au o pondere mai mare din cauza studiilor observaționale susținute de modele matematice neverificabile este o formă de chicanerie serioasă. Dovezile ar trebui să aibă greutate atunci când sunt grele. Propunerea unei teorii bazată pe o corelație observată este rezonabilă.

 Susținerea acestuia cu modele matematice este interesantă, iar din lucrurile din care sunt formate mandatele academice. Dar luarea acestor corelații și a modelelor matematice nedovedite, nevalidate, pentru a propune apoi modificări fundamentale ale politicii de sănătate care afectează milioane este o faptă de un hubris considerabil. Când vine vorba de planurile MA, știm că guvernul federal plătește mai mult pe înscris decât asistența medicală tradițională. Știm, de asemenea, că planurile MA se întorc și plătesc mai puțin pe înscris decât asistența medicală tradițională. Plata în exces de către guvernul federal la planurile MA a fost o țintă a administrației Obama și este un subiect de lobby politic intens de la companiile de asigurări. Nu ar trebui să fie o surpriză atunci, faptul că Marilyn Tavenner, actualul șef al Planurilor de Asigurări de Sănătate din America (AHIP) și fostul director al CMS, nu a pierdut mult timp în promovarea studiului doctorului Jha pentru a sprijini continuarea plăților în exces la planurile MA.

Tags:

0 Comments

Leave your comment here